zondag, mei 19, 2024

Ripple wint rechtszaak waarna koers omhoog schiet als een raket

Must Read

Ripple komt als winnaar uit de rechtszaak met de SEC, wat leidt tot een stijging van de XRP-prijs. Het handelsvolume en de marktkapitalisatie groeien ook aanzienlijk.XRP prijs schiet omhoog na juridische uitspraak

Na het nieuws van Ripple’s gedeeltelijke overwinning in de rechtszaak met de SEC, maakte de prijs van XRP een snelle opwaartse klim door. XRP werd aanvankelijk verhandeld op $ 0,47, piekte op $ 0,93 en staat momenteel op $ 0,82, een waardestijging van 75% vergeleken met 24 uur geleden.

Handelsvolume groeit exponentieel

Het handelsvolume voor XRP is explosief gestegen en ligt momenteel 913% hoger dan de vorige dag. Met een handelsvolume van 8,3 miljard per 24 uur staat XRP nu op de vierde plaats qua handelsvolume. Daarnaast staat XRP op de derde plaats wat betreft marktkapitalisatie, met een waarde van $41,3 miljard, waarmee het steeg van plaats zes in de ranglijst naar plaats vier.

De stijging van XRP doet denken aan een raketlancering

Ondanks het huidige succes ligt de prijs van XRP nog steeds 76% onder het all-time high van $3,84 in 2018. Maar de recente uitspraak van rechter Torres, die XRP geen effect op de secundaire markt verklaart, heeft de huidige prijsstijging aangewakkerd. Als snelle reactie op deze stijging biedt Anycoin Direct, een Nederlandse exchange, 15 gratis XRP aan degenen die een account aanmaken via hun link.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img