dinsdag, oktober 3, 2023

Ripple leg belangrijke licenties vast

Must Read

Ripple heeft onlangs de overname aangekondigd van Fortress Trust, een financiële instelling die gespecialiseerd is in regelgevende licenties en technologie-infrastructuur voor blockchainontwikkelaars in de Web3-wereld. Deze overname komt bovenop Ripple’s recente aankoop van Metaco, een cryptobewaarbedrijf gevestigd in Zwitserland, voor $250 miljoen. Deze strategische overnames zullen een cruciale rol spelen in Ripple’s voortdurende inspanningen om zijn aanwezigheid in de cryptomarkt te versterken.

De overname van Fortress Trust, een dochteronderneming van Fortress Blockchain Technologies, is een belangrijke stap voor Ripple. Het voegt toe aan Ripple’s wettelijke licenties, waaronder de waardevolle Nevada Trust licentie. Dit versterkt de positie van Ripple in de financiële sector, met name in de Verenigde Staten. Ripple president, Monica Long, benadrukt het belang van licenties voor het bieden van uitstekende klantervaringen via Ripple’s crypto-infrastructuur.

Doel is om betaalhub te worden

Met de overname van Fortress Trust wil Ripple een betaalhub worden. Deze overname vergroot het dienstenaanbod van Ripple en brengt hen dichter bij hun doel om een allesomvattende betalingshub te worden.Ripple had eerder al geïnvesteerd in Fortress Blockchain Technologies in 2022 via een eerste financieringsronde. Met de overname van Fortress Trust wil Ripple investeren in het moederbedrijf en haar FortressPay diensten.

Deze ontwikkeling is belangrijk voor Ripple, gezien hun lopende juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De uitkomst van deze zaak zal belangrijke gevolgen hebben voor de status van XRP en mogelijk andere cryptocurrencies.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin stijgt ruim $1000,- in slechts drie minuten tijd

Bitcoin (BTC) maakte vannacht een aanzienlijke stijging door van enkele procenten in slechts een paar minuten. De prijs passeerde...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img