maandag, juli 15, 2024

Mogelijke verkoopgolf XRP na opvallend grote transacties

Must Read

Whale Alert, een Twitteraccount dat belangrijke cryptocurrency transacties in de gaten houdt, heeft een interessante ontdekking gedaan. Volgens het account zijn er aanzienlijke bewegingen geweest van ripple (XRP) tokens, wat mogelijk duidt op een overdracht naar cryptobeurzen.

Normaal gesproken geeft dit reden tot bezorgdheid, omdat het zou kunnen duiden op een intentie om de munten te verkopen.Opmerkelijke XRP transacties
Van de vier transacties die vorige week werden gemeld, was er één waarbij Ripple zelf betrokken was. Op 30 augustus stuurde Ripple 31 miljoen XRP tokens naar een onbekend adres. Hoewel Ripple regelmatig XRP verkoopt, is niet geverifieerd of deze specifieke transactie hetzelfde doel dient.

Transacties via Bitvavo

De tweede transacties bestaan uit 29,7 miljoen XRP tokens van een onbekende portemonnee. Er is geverifieerd dat deze tokens zijn overgeboekt naar de exchange Bitstamp, met een totale waarde van ongeveer $15 miljoen.De derde transactie is vooral opmerkelijk vanwege de enorme omvang. Het gaat om een verbazingwekkende 425 miljoen XRP tokens, gelijk aan een totale waarde van $213 miljoen. Deze tokens waren afkomstig van de Nederlandse Bitvavo exchange en werden naar een niet nader genoemde portemonnee gestuurd.

Bij de vierde transactie gaat het om een vergelijkbaar aantal tokens, ongeveer 425 miljoen XRP. Deze tokens werden overgedragen tussen twee onbekende wallets.De aard van deze transacties blijft onzeker. Maar zoals eerder vermeld, is dit typisch geen positieve indicatie. Tijdens periodes van dalende koersen is er vaak een stijging in de beweging van tokens naar exchanges. We hebben vorige week ook gewezen op de aanzienlijke overdrachten door XRP-walvissen.

Ripple al langer in de spotlights

Ripple, een prominente speler in de cryptocurrency industrie, heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen. Het bedrijf staat in de schijnwerpers vanwege zijn aanhoudende juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), die een golf van interesse heeft veroorzaakt. Om meer te weten te komen over deze ontwikkeling, kun je het laatste nieuws over Ripple raadplegen.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img