maandag, juli 15, 2024

Altcoins in trek: XRP stijgt zelfs met 70%

Must Read

De cryptomarkt kreeg gisteren een langverwachte boost toen Ripple als winnaar uit de bus kwam in haar geruchtmakende rechtszaak tegen de SEC.De markt maakte een aanzienlijke stijging door, waarbij veel altcoins een winst van meer dan 20% lieten zien, en sommige zelfs meer dan 50%. De totale marktkapitalisatie van de cryptomarkt steeg met 5,7% tot $1,296 biljoen. Er wordt nu gespeculeerd over de mogelijke start van een altcoin-seizoen, of altseason.

Hoewel Ethereum (ETH) vandaag iets achterblijft bij andere altcoins, wist het voor het eerst sinds april de grens van $2.000 te passeren, wat resulteerde in een stijging van 7%.

De echte uitblinker van vandaag is echter Ripple (XRP), dat een enorme stijging van bijna 70% doormaakte na de gedeeltelijke overwinning in zijn juridische strijd. Dit veroorzaakte een aanzienlijke fear of missing out (FOMO) onder beleggers en leidde tot een stijging van het handelsvolume.

70% erbij voor XRP

Als gevolg hiervan bereikte de prijs van XRP bijna $ 0,94, wat neerkomt op een stijging van 100% in slechts een paar uur tijd. Deze stijging stuwde XRP ook terug naar de vierde positie in termen van marktkapitalisatie. Met een huidige prijs van $0,785 laat XRP vandaag nog steeds een winst zien van meer dan 66%.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img