maandag, juli 15, 2024

Ripple versus Sec – Een rechtszaak die te lang gaat duren

Must Read

Ripple, een bekend cryptobedrijf, is de afgelopen jaren in het nieuws geweest vanwege een rechtszaak die is aangespannen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De SEC beweert dat Ripple, samen met de oprichters Brad Garlinghouse en Chris Larsen, ongeveer $ 1,3 miljard heeft opgehaald door een cryptocurrency genaamd XRP te verkopen zonder de juiste registratie, wat volgens de SEC in strijd was met de regels.

De rechtszaak, die in december 2020 werd aangespannen, loopt nog steeds, waardoor er zorgen zijn over de vertraging in het bereiken van een definitieve uitspraak. De publieke opinie is verdeeld, waarbij sommigen beweren dat de lengte van de zaak normaal is, terwijl anderen het belang ervan benadrukken en de noodzaak uitspreken van consistentie in het verstrekken van informatie aan het publiek.

Advocaat Deaton reageerde door te erkennen dat hij vaak als spreker optreedt en voorzichtig moet zijn met zijn woordkeuze. Bijgevolg is het precair om hem te citeren zonder de volledige context van zijn uitspraken in overweging te nemen.Deaton vroeg Huber om al zijn eerdere opmerkingen over de mogelijke uitspraak in de zaak Ripple vs. SEC in hun geheel te bekijken, in plaats van zich te fixeren op één woord of uitspraak.

Hoewel hij eerder had gerekend op een snelle uitspraak, merkte de advocaat op dat de rechter verschillende tijdschema’s had gegeven voor de beslissing. Hij toonde zich ook verrast, maar niet ongelovig, dat het proces langer duurde dan verwacht.

“Ik heb een fout gemaakt door aan te nemen dat de rechter door de enorme belangstelling voor deze zaak eerder dan gebruikelijk uitspraak zou doen, gebaseerd op haar uitspraken in het verleden.”

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img