maandag, juli 15, 2024

Ripple stijgt weer licht na kleine inzinking, Bitcoin consolideert

Must Read

De cryptomarkt beleefde vorige week een opleving dankzij de gedeeltelijke overwinning van Ripple in zijn rechtszaak tegen de Amerikaanse toezichthouder. Deze overwinning zorgde voor een boost van vertrouwen bij beleggers en resulteerde in een positief marktsentiment. Toen we het weekend ingingen, hadden veel altcoins echter een lichte correctie, en sindsdien is de markt relatief rustig gebleven.In de afgelopen 24 uur hebben de twee grootste munten, Bitcoin en Ethereum, weinig beweging gezien.

Vooral Bitcoin consolideert momenteel rond de $30.300. Sommige analisten denken dat de prijs nog wel een tijdje in deze range kan blijven hangen, en er zijn zorgen over een mogelijke dip richting $29.000. Beleggers zullen de markt nauwlettend in de gaten houden voor tekenen van een uitbraak of verdere consolidatie.

Ondanks de over het algemeen matige prestaties van de top 100 munten, zijn er een paar opvallende uitzonderingen. Met name XRP is weer gaan stijgen, waarmee het zijn veerkracht laat zien ten opzichte van de aanhoudende juridische strijd. Dit is een positief teken voor houders van XRP, die met spanning hebben gewacht op een oplossing voor de rechtszaak.

Op dit moment bedraagt de totale marktkapitalisatie ongeveer $1,257 biljoen, wat de omvang en het belang van de cryptomarkt benadrukt. Hoewel er sprake kan zijn van enige volatiliteit op de korte termijn, blijven veel beleggers optimistisch over het langetermijnpotentieel van cryptocurrencies.

Vooruitkijkend zijn alle ogen gericht op de bijeenkomst van het Federal Open Market Committee (FOMC) volgende week. Dit evenement kan mogelijk belangrijke marktbewegingen teweegbrengen, omdat beleggers anticiperen op aankondigingen of beleidswijzigingen die van invloed kunnen zijn op de cryptomarkt. Zoals altijd is het raadzaam om op de hoogte te blijven en de markt nauwlettend in de gaten te houden in deze tijden van potentiële volatiliteit.

Over het geheel genomen blijft de cryptomarkt, ondanks de recente correctie en de huidige rustige periode, veerkracht en belofte tonen. Met aanhoudende juridische gevechten, ontwikkelingen in de regelgeving en marktschommelingen is het een spannende tijd voor zowel cryptoliefhebbers als investeerders. Blijf op de hoogte van verdere updates en ontwikkelingen in de steeds veranderende wereld van cryptocurrencies.

Ethereum consolideeert, Riple iets in de plus

De prijs van Ethereum (ETH) consolideert momenteel rond $1.930, iets onder het vorige hoogtepunt van $2.000. Het is vandaag 0,1% gedaald, vergelijkbaar met Bitcoin (BTC). Ondertussen is de Ethereum Community Conference in Parijs aan de gang.Van de top 10 cryptocurrencies heeft XRP de grootste stijging gezien, terwijl de meeste andere rood kleuren. Cardano (ADA) daalde 1,4% tot $ 0,315, Polygon (MATIC) daalde 1,4% tot ongeveer $ 0,78, Litecoin (LTC) daalde 1,8% tot $ 93,1, Binance coin (BNB) daalde 2,3% tot $ 243,5 en Solana (SOL) wordt momenteel verhandeld rond $ 27,4.

Aan de andere kant laat Ripple (XRP) winsten zien, stijgend naar een piek van $0,79 en consoliderend rond $0,745. Het is vandaag 4% gestegen en nog steeds 60% hoger vergeleken met een week geleden.

In de top 100 van cryptocurrencies hebben veel DeFi tokens die vorige week aanzienlijke winsten boekten, nu te maken met dalingen. Shiba Inu (SHIB) en Chainlink (LINK) zijn ongeveer 3% gedaald, Pepe (PEPE) en Synthetix (SNX) zijn bijna 4% gedaald, Injective (INJ) verliest 4,5% van zijn waarde, Lido (LDO) is bijna 5% gedaald, en Compound (COMP) is maar liefst 10% gedaald naar $73,1.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img