dinsdag, april 16, 2024

Shiba Inu stijgt 5% ten opzichte van vorige week

Must Read

Shiba Inu (SHIB), de populaire meme munt, heeft een prijsstijging van 4% gezien, zoals gerapporteerd door CoinMarketCap. De opwaartse trend zal zich naar verwachting voortzetten op basis van indicatoren.Aanvankelijk bereikte de koers van SHIB $0,00000781, maar dook vervolgens en testte het steunniveau op $0,00000740. Het slaagde met succes voor deze test en hervatte de opwaartse beweging. Momenteel wordt SHIB verhandeld op $0,00000759.

Specialisten geloven dat de recente ontwikkelingen wijzen op een mooie toekomst voor Shiba Inu. Dit roept de vraag op of het voor beleggers het juiste moment is om te investeren.

Na een kleine crash, waarbij SHIB zijn steunniveau testte, hervat het nu zijn positieve trend. Hoewel de aandelenkoers nog steeds 1,75% lager is dan gisteren, wordt verwacht dat de koers snel weer in positieve richting zal bewegen.

Het handelsvolume voor Shiba Inu is vandaag met meer dan 10% gestegen, waarbij in de afgelopen 24 uur voor $129 miljoen aan token is verhandeld. De token heeft een market cap van $4,5 miljard en staat daarmee op de 18e plaats op CoinMarketCap.

Momenteel zijn er 589.347.837.211.088 Shiba Inu tokens in omloop.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img