zondag, juni 16, 2024

Miljonair worden met Shiba Inu: realistisch of niet?

Must Read

Shiba Inu (SHIB) heeft aanzienlijk succes ervaren in de afgelopen bullmarkt. De cryptocurrency werd in augustus 2020 gecreëerd en won een jaar later immens aan populariteit. De huidige prijs is echter aanzienlijk lager dan de piek in 2021. Als je miljonair wilt worden in de volgende bullmarkt door te investeren in deze populaire memecoin, hoeveel zou je dan nu moeten investeren?

In 2021 werd Shiba Inu (SHIB) een prominente memecoin in de cryptowereld, vergelijkbaar met Dogecoin (DOGE). SHIB beleefde een ongelooflijke stijging van 67.424.657 procent gedurende het jaar. Als je aan het begin van 2021 1.000 euro in SHIB had geïnvesteerd, zou je ongerealiseerde vermogen aan het einde van het jaar meer dan 67,4 miljard euro hebben bedragen.

Huidige situatie biedt volgens insiders mogelijkheden

Op dit moment staat SHIB echter 90,6 procent onder haar all-time high in oktober 2021. Terwijl sommige SHIB-eigenaren hun activa verkopen vanwege paniek, zien anderen dit als een waardevolle kans.De toekomstige prestaties van SHIB en de cryptomarkt als geheel blijven onzeker. Het is onbekend of SHIB in de volgende bullmarkt een nieuw record zal bereiken.

Om een vermogen van 1 miljoen euro te bereiken, zou je 12.116.806.010 SHIB nodig hebben als het zijn piekwaarde van 0,00008253 euro bereikt. Op dit moment zou een investering van 82.382,16 euro nodig zijn op basis van de huidige wisselkoers. Deze berekening maakt gebruik van gegevens van CoinMarketCap.

De toekomstige prijsontwikkeling van Shiba Inu blijft onzeker. Het project heeft echter aanzienlijke vooruitgang geboekt ondanks de moeilijke marktomstandigheden.Onlangs werd Shibarium, een oplossing voor het schalen van Ethereum, opnieuw gelanceerd na aanvankelijke problemen. Het laag-2 netwerk werkt nu efficiënt en heeft het potentieel om de mogelijkheden van het netwerk enorm te vergroten. Deze ontwikkeling sluit aan bij Shiba Inu’s ambitieuze doelen voor de metaverse en gaming industrieën.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img