dinsdag, april 16, 2024

Platform Santiment verwacht stijging van de Shiba Inu

Must Read

Volgens Santiment, het on-chain analyse platform, heeft Shiba Inu, een Dogecoin rivaal, mogelijk een mooie toekomst ondanks de recente daling van de aandelenprijs. Santiment meldt dat het Shiba Inu netwerk een aanzienlijke toename in nieuwe activiteit heeft ervaren, wat over het algemeen positief is voor de aandelenprijs.

Uit de gegevens van het platform blijkt dat er sinds enkele weken elke dag ongeveer 2.500 nieuwe adressen worden toegevoegd aan de blockchain van Shiba Inu. Ondanks de lagere koersprestaties gelooft Santiment dat er nog steeds hoop is voor Shiba Inu als een van de populaire munten in 2021. Verder merkt het platform op dat Shiba Inu goed presteert op het gebied van geïnde transactiekosten, en dat een aanzienlijk aantal houders momenteel virtueel verlies lijdt.

Daarnaast neemt het aanbod van Shiba Inu op exchanges gestaag af. Over het geheel genomen ziet Santiment deze factoren als een recept voor een potentiële bull run, maar daarvoor moet er wel een nieuwe vraaggolf ontstaan.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img