maandag, juli 15, 2024

Shiba Inu schalingsnetwerk een stapje dichterbij

Must Read

Shiba Inu (SHIB) heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen in de cryptogemeenschap. De introductie van haar Ethereum (ETH) laag-2 netwerk, Shibarium, had wat problemen. Maar na een periode van downtime is het netwerk nu soepel operationeel. Shibarium vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Shiba Inu nu het zijn “memecoin” imago probeert af te schudden. De marketingexpert van het ontwikkelteam legde het primaire doel van dit schaalnetwerk uit.

Het belangrijkste doel van Shibarium blockchain, zoals gedeeld door Lucie, de officiële marketingexpert van het Shiba Inu ontwikkelingsteam, is om miljoenen gebruikers aan boord te halen die kunnen deelnemen aan games, gebruik kunnen maken van de metaverse en kunnen samenwerken met andere dApps tegen minimale kosten.

Hoewel SHIB algemeen bekend staat als een memecoin met weinig onderliggende waarde, wil Shibarium die perceptie veranderen door zich te richten op de metaverse en gaming sector. Als tweede laag op de Ethereum blockchain wil Shibarium de mogelijkheden van het netwerk aanzienlijk vergroten en de basislaag worden voor het hele Shiba Inu ecosysteem.

Succesvolle herlancering

De herlancering van Shiba Inu was een succes na de aanvankelijke chaotische lancering van Shibarium. Het netwerk ondervond aanzienlijke congestie en kwam tot stilstand, waardoor tokens van gebruikers voor $2 miljoen vast kwamen te zitten. Na bijna twee weken werd Shibarium echter opnieuw gelanceerd en boekte betere resultaten.Binnen een dag na de herlancering hadden gebruikers al meer dan 100.000 portemonnees aangemaakt en het totale aantal transacties bedroeg meer dan een half miljoen. Op dit moment zijn er meer dan 1,1 miljoen wallets op het netwerk en zijn er meer dan 1,7 miljoen transacties voltooid.

Ondanks deze prestaties blijft de aandelenkoers van SHIB uitdagingen ondervinden. Het is duidelijk dat SHIB wordt beïnvloed door het algemene marktsentiment, want het is de afgelopen maand met meer dan 12 procent gedaald. Op basis van de huidige wisselkoers bevindt 82 procent van de SHIB-adressen zich momenteel in een verliespositie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img