zondag, juni 16, 2024

Hoge verwachtingen ten aanzien van binnenkort te lanceren Shibarium

Must Read

Het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem zal zich in de toekomst uitbreiden, waarbij Shibarium een cruciale rol speelt in deze groei. Volgens de marketingspecialist van het Shiba Inu-team ziet het team een toekomst met meer tokens die geïntegreerd zijn in het Shiba Inu ecosysteem.Op dit moment bevat het Shiba Inu ecosysteem SHIB, LEASH en BONE als belangrijkste tokens. Er wordt echter verwacht dat dit binnenkort zal veranderen met de introductie van Shibarium, dat dient als laag 2 blockchain voor het ecosysteem.

Shibarium zal naar verwachting veel cryptoprojecten aantrekken, wat zal leiden tot een aanzienlijke uitbreiding van het ecosysteem van de populaire meme munt. Het Shiba Inu team verwacht dat honderden cryptoprojecten worden ontwikkeld en gebouwd op de Shibarium blockchain. Als gevolg daarvan zal de focus verschuiven van het Shiba Inu ecosysteem als geheel naar de prominentie van Shibarium. Ondanks deze groei zullen SHIB, LEASH en BONE vitale rollen blijven spelen binnen het systeem.

Testfase was een groot succes

De prestaties van Shibarium op het Puppynet testnet blijven opmerkelijk. In de testfase is het aantal transacties aanzienlijk gestegen, tot meer dan 27 miljoen op het laag 2-project. De hoge activiteit op het testnet duidt op aanhoudende interesse in de komst van Shibarium’s blockchainproject.Bovendien is het aantal actieve crypto wallets op het testnet ook gegroeid, met meer dan 17 miljoen wallets die nu deelnemen. Deze groei in zowel transacties als gebruikersactiviteit is positief voor de ontwikkeling van Shibarium, omdat hierdoor eventuele bugs kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

De lancering van Shibarium wordt verwacht in augustus van dit jaar. Dit langverwachte evenement zal zowel online plaatsvinden als in Toronto, Canada, mogelijk samenvallend met het ETHToronto evenement, waar de grootste altcoin wordt gevierd. De integratie van Shiba Inu met de blockchain van Ethereum zorgt voor een naadloze connectiviteit tussen de twee cryptoprojecten.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img