maandag, juli 15, 2024

Positief nieuws uit de hoek van Shiba Inu ontwikkelaar

Must Read

Vorige week werd Shibarium gelanceerd, het langverwachte laag-2 netwerk van Shiba Inu (SHIB) op het Ethereum (ETH) netwerk. De lancering stuitte echter op grote problemen toen $2 miljoen aan fondsen van gebruikers vast kwamen te zitten en de blockchain tot stilstand kwam.Op dit moment zijn er geen tekenen van activiteit op de Shibarium blockchain.

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu heeft toegegeven dat er aanzienlijke vooruitgang wordt geboekt om Shibarium opnieuw op te starten, door te zeggen dat het is geoptimaliseerd. Volgens de Shibarium blockchain explorer is het laatste blok vijf dagen geleden door de blockchain geproduceerd. In een blogpost onthulde Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, dat er sindsdien talloze aanpassingen zijn doorgevoerd, waardoor Shibarium dichter bij een herstart is gekomen.

Kusama meldde ook dat Shibarium weer blokken genereert, althans in de testversie. De plotselinge uitschakeling van Shibarium kort na de lancering werd toegeschreven aan het overweldigende aantal transacties dat het ontving. Volgens Kusama was het netwerk oorspronkelijk ontworpen om 400 miljoen verwerkingen per maand aan te kunnen, maar binnen een half uur na de lancering had het al 160 miljoen transacties verwerkt.

Shibarium heeft  het  niet  gered

De recente problemen van Shibarium zijn opgelost om toekomstige “overbelasting” te voorkomen. De herlanceringsdatum is echter nog onbekend. Testen is de volgende stap, terwijl woensdag extra validators worden toegevoegd om de capaciteit van het netwerk te vergroten.Shibarium is niet alleen een laag-2 voor Ethereum, maar de basis voor een compleet Shiba Inu ecosysteem. Shiba Inu wil meer zijn dan alleen een memecoin. De lancering van Shibarium was bedoeld als een belangrijke mijlpaal in het bereiken van dit doel, maar helaas is dat niet gelukt.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img