zondag, mei 19, 2024

Ripple rechtszaak toch nog lang niet afgesloten

Must Read

Ripple’s overwinning in de rechtszaak tegen de SEC in juli is niet de definitieve uitkomst. De uitspraak van de rechter was slechts een eerste beslissing tijdens het proces. De SEC wil in beroep gaan tegen de uitspraak en vraagt om een stopzetting van de rechtszaak totdat het beroep is afgerond.

Ripple’s CTO, David Schwartz, gelooft dat het het beste is om te wachten tot het einde van de rechtszaak zodat alle beroepen gelijktijdig behandeld kunnen worden, zoals gebruikelijk is. Als het beroep wordt behandeld terwijl de rechtszaak stil ligt, kan het mogelijk een jaar duren.

SEC ziet graag een uitzondering voor deze rechtszaak

De SEC vraagt om een uitzondering voor de XRP rechtszaak, onder het mom van “ongebruikelijke situaties”. Ripple, aan de andere kant, is het niet eens met deze eis. Zelfs als het beroep van de SEC wordt toegestaan, vindt Ripple dat het moet worden uitgesteld tot na de rechtszaak.

Hoewel de uitspraak in juli werd gezien als een belangrijke tegenslag voor XRP en de crypto-industrie als geheel, is de rechtszaak nog lang niet opgelost. De SEC blijft volharden in haar pogingen om een rechter te overtuigen de uitspraak te herzien.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img