dinsdag, april 16, 2024

Nederlanders Googelen massaal sinds einde rechtszaak massaal op XRP

Must Read

De recente beslissing van de rechter in de rechtszaak tegen Ripple heeft wat optimisme gebracht in de aandelenkoers van XRP. De rechtszaak is echter nog niet voorbij, want rechter Analisa Torres deed een belangrijke aankondiging op 13 augustus. Ze oordeelde dat de handel in XRP op cryptobeurzen mag doorgaan, maar de directe verkoop van Ripple aan institutionele beleggers kan de wet hebben overtreden.

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, vindt dat Ripple al gewonnen heeft en benadrukt dat XRP geen waardepapier is en verhandeld kan worden op beurzen. De uiteindelijke uitspraak zal worden bepaald door rechter Sarah Netburn, die de rechtszaak zal afsluiten.

Interesse overstijgt dat voor de Bitcoin

In Nederland is het zoekvolume voor XRP aanzienlijk toegenomen vanwege een rechtszaak. Ondanks dat XRP een daling doormaakte nadat de SEC Ripple eind 2020 aanklaagde, was de prijsbeweging vorige week juist opwaarts. Deze toename in populariteit leidde ertoe dat de handelsvolumes op bepaalde platforms zelfs die van bitcoin (BTC) overtroffen. Op de Nederlandse exchange Bitvavo was het verschil maar liefst vijf keer zo groot.Deze toename in interesse werd ook weerspiegeld in Google zoekopdrachten. Op 13 augustus overtrof het zoekvolume voor XRP dat van bitcoin. Bovendien toonde de zoekterm “Ripple” zijn populariteit en bereikte bijna hetzelfde niveau als “bitcoin”.

Ter vergelijking, andere cryptocurrencies die zichzelf als grote kanshebbers beschouwen, zoals XRP, kwamen nergens in de buurt van het niveau van BTC en XRP. Deze bevindingen geven aan dat de XRP rechtszaak aanzienlijke interesse heeft opgewekt onder Nederlandse individuen die geïnteresseerd zijn in de wereld van cryptocurrency.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img