dinsdag, april 16, 2024

Bank of America tempert enthousiame over gewonnen Ripple rechtszaak

Must Read

De uitspraak van de rechter in de zaak Ripple vs. SEC werd gezien als een grote overwinning in de crypto-industrie, maar de Bank of America is niet overtuigd. Volgens een rapport van Coindesk is de bank van mening dat de implicaties van de uitspraak ingewikkeld zijn en dat de verkoop van XRP tokens uniek is.

Hoewel de rechtbank oordeelde dat de handel in XRP-tokens op cryptobeurzen niet onder de Amerikaanse effectenwetgeving valt, was de directe verkoop van XRP-tokens aan instellingen in het verleden dat wel.

Gebrek aan duidelijke regulering

Dit gebrek aan duidelijkheid laat de status van andere tokens onzeker in de ogen van de Bank of America, die onderscheid zal blijven maken tussen digitale activa en gereguleerde producten. Maar ondanks de bedenkingen van de bank is Coinbase, een cryptobeurs die momenteel in een rechtszaak zit met de SEC, als duidelijke winnaar uit de bus gekomen.

Coinbase grote winnaar

De aandelenkoers van Coinbase, COIN, is sinds de uitspraak omhooggeschoten, wat leidt tot optimisme dat de uitspraak in het voordeel van Coinbase kan werken. De Bank of America blijft echter voorzichtig en onthoudt zich van speculaties over de vraag of de uitkomst van de rechtszaak tegen Ripple ook zal gelden voor andere cryptocurr

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img