dinsdag, oktober 3, 2023

Hoe is het nu met SlumDOGE millionair? De man die alles in Dogecoin investeerde

Must Read

Dogecoin (DOGE) beleefde een aanzienlijke waardedaling tijdens de 2022 bear market en verloor meer dan 90 procent van zijn waarde. Deze scherpe prijsdaling zette veel beleggers ertoe aan hun munten met een aanzienlijk verlies te verkopen. Vasthouden aan je positie bij zulke aanzienlijke dalingen vereist een hoge mate van overtuiging en optimisme.

Ondanks het aanzienlijke papieren verlies blijft de persoon die bekend staat als de “SlumDOGE Millionaire” extreem optimistisch over de toekomst van cryptocurrency.De kelderende waarde van DOGE-investeringen heeft een schokkende impact gehad op investeerders in de cryptowereld. Deze volatiliteit weerhoudt mensen buiten het ecosysteem er vaak van om mee te doen.

Aanzienlijke waardedaling

Veel alternatieve munten, of altcoins, hebben een aanzienlijke waardedaling doorgemaakt, waardoor beleggers met aanzienlijke verliezen zijn blijven zitten. DOGE, dat tijdens de vorige bullmarkt veel aandacht kreeg en werd gesteund door Elon Musk, zag zijn waarde met duizenden procenten stijgen. Glauber Contessoto, ook bekend als de SlumDOGE Miljonair, investeerde zijn volledige spaargeld van $250.000 in DOGE in februari 2021.

In april claimde Contessoto de allereerste DOGE miljonair te zijn, waarbij zijn investering op het hoogtepunt een duizelingwekkende totale waarde van $3 miljoen bereikte. Ondanks de dramatische daling bleef hij echter standvastig en weigerde hij te verkopen, waardoor hij nog maar $50.000 aan activa overhield.

Dogecoin HODL’er blijft standvastig

Ondanks de aanzienlijke daling hebben ze nog steeds vertrouwen in de toekomst van Dogecoin. Ze verwachten dat de mijlpaal van $1 zal worden bereikt in de volgende bullmarkt.De HODL’er ziet memecoin de valuta worden van X, voorheen bekend als Twitter. De mogelijkheid dat DOGE wordt geïntegreerd in het populaire social media platform is dit jaar een onderwerp van speculatie geweest. Deze speculatie komt voort uit de overname van Twitter door Musk in oktober.

De recente naamsverandering heeft nieuwe geruchten aangewakkerd. Verwacht wordt dat X uiteindelijk een “super-app” zal worden, en liefhebbers van cryptocurrency hopen dat digitale activa een plek zullen krijgen binnen deze allesomvattende applicatie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin stijgt ruim $1000,- in slechts drie minuten tijd

Bitcoin (BTC) maakte vannacht een aanzienlijke stijging door van enkele procenten in slechts een paar minuten. De prijs passeerde...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img