dinsdag, april 16, 2024

Coinbase geeft grote hoeveelheid Ethereum terug aan rechtmatige eigenaar

Must Read

Conor Grogan, de directeur van Coinbase, een grote Amerikaanse cryptocurrency exchange, heeft met succes 17.000 Ethereum Classic (ETC) teruggekregen voor een investeerder die al zijn spaargeld verloor bij een hack. De waarde van de teruggewonnen cryptocurrency bedraagt $322.000. Grogan deelde het verhaal in een reeks Twitterberichten.Grogan stuitte op een portemonnee met vergeten Ethereum Classic, die onaangeroerd was gebleven door een hard fork in 2016.

Tijdens de fork ontvingen investeerders gelijke hoeveelheden van zowel Ethereum (ETH) als Ethereum Classic (ETC) voor hun oorspronkelijke Ethereum bezittingen. Sommige investeerders waren zich niet bewust van het bestaan van hun Ethereum Classic, omdat deze werd gedistribueerd via een airdrop. Deze onoplettendheid resulteerde in de accumulatie van vergeten activa.

Meer dan 20 wallets gevonden!

Grogan heeft al 20 wallets ontdekt met meer dan $250.000 aan onaangeroerde ETC. Om de eigenaren te herenigen met hun niet-erkende bezittingen, begon hij aan een onderzoek. Hoewel het een uitdaging was om de gedateerde adressen te traceren die gekoppeld waren aan oude ETC, slaagde Grogan er in een paar gevallen in. Aanvankelijk leek het een doodlopende weg, maar hij ontdekte een munt met de naam EOSDAC, die via airdrops werd ontvangen in ruil voor Ethereum. Door de airdrops van Ethereum en EOSDAC te vergelijken, identificeerde Grogan de rechtmatige eigenaar. Deze persoon had zijn Ethereum verloren in een hack in 2019 en was verwikkeld in een juridische strijd met Bitfinex. De ontdekking van $323.000 aan Ethereum Classic in hun portemonnee bracht de broodnodige opluchting.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img