zondag, juni 16, 2024

Crytomarkt daade deze week: Litecoin hardste daler van de week

Must Read

De cryptocurrency markt beleeft een significante daling, met Bitcoin die keldert naar $30.000 en verschillende populaire altcoins die vandaag een daling van 10% of meer laten zien. Van de top 100 grootste munten is er slechts één die vanochtend een positieve trend laat zien.

Met name Litecoin heeft te maken met de steilste daling, gemarkeerd door een rode kleur in de top 10 van cryptocurrencies. De rest van de top 10, waaronder Ripple (XRP) en Cardano (ADA), beleven ook een sombere dag, met dalingen van respectievelijk 3,1% en 3,4%. Solana (SOL) toonde aanvankelijk veelbelovend met een sterke stijging, maar is inmiddels alweer met 3,6% gedaald naar $19,5.

Alle belangrijke coins gezakt

De financiële markten weerspiegelen een hernieuwde ongerustheid over de macro-economische situatie, na een onverwacht hoog banenrapport in de V.S. Het marktsentiment verslechtert, wat leidt tot meer onzekerheid. De totale marktkapitalisatie is met 2,9% gedaald naar $1.212. Vooral Bitcoin heeft een daling doorgemaakt en is teruggevallen naar $30.000 na het bereiken van een nieuw hoogtepunt van $31.500 dit jaar. Op $30.050 staat Bitcoin vandaag maar liefst 4% lager. Deze daling kan worden toegeschreven aan het hoger dan verwachte banenrapport en het dumpen van een aanzienlijke hoeveelheid BTC door kortetermijnhouders op exchanges.

Ethereum wordt ook geconfronteerd met een aanzienlijke daling, met de ETH prijs die rond $1.855 zweeft, wat een daling van 4,8% vandaag weerspiegelt. Sterker nog, Ethereum dook gisteravond kortstondig naar $1.825 voordat het zich stabiliseerde.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img