maandag, juli 15, 2024

Bitcoin en Ethereum onder druk Solana houdt stand

Must Read

De cryptocurrency markt vertoont opnieuw een overwegend negatieve trend. Het recente optimisme dat werd aangewakkerd door de rechtszaak tegen Ripple begint af te nemen, wat leidt tot een daling van de prijzen door het lage handelsvolume en de lage liquiditeit.Terwijl alle top 10 cryptocurrencies vandaag verliezen lijden, zijn er nog steeds een aantal opvallende stijgers onder de top 100 altcoins. Deze positieve prestaties zijn echter niet genoeg om te voorkomen dat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies met 1,3% daalt tot $1,24 biljoen.

Bitcoin, de toonaangevende cryptocurrency, heeft moeite om boven de $30.000 te blijven. Gisteravond en vanochtend is het al onder deze drempel gedoken, wat gepaard ging met liquiditeitstekorten en een dalende hash rate. Vandaag staat Bitcoin 1% lager.

Ethereum en Ripple schommelen

Ethereum, de op één na grootste cryptocurrency, staat ook voor uitdagingen en heeft moeite om boven de $1.900 te blijven. Het is de afgelopen 24 uur al twee keer onder dit niveau gedoken. De prijs van Ethereum is vandaag al met 1,4% gedaald.

In de top 10 van cryptocurrencies houdt Ripple (XRP) relatief goed stand en toont het enige veerkracht op $0,74. Het heeft vandaag echter nog steeds te maken met een daling van 0,2%. Tron (TRX) is ook slechts 0,2% gedaald en lijkt steun te hebben gevonden op $0,8. Binance Coin (BNB) zag gisteravond kortstondig een aanzienlijke stijging, maar maakte daarna een diepere duikeling door, wat resulteerde in een verlies van 0,6% op $242 vandaag.

Van de top 10 cryptocurrencies staat Solana (SOL) voor de grootste daling, met een duizelingwekkende daling van 6,6% naar $25,6. Litecoin (LTC) is ook met 2,1% gedaald naar $91,2. Polygon (MATIC) staat 3% lager op $0,755. Dogecoin (DOGE) is met 3,1% gedaald naar $0,069. Cardano (ADA) is met 3,3% gedaald naar $0,3.

 

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img