dinsdag, april 16, 2024

Binance zorgt voor versnelling adoptie Lightning Netwerk

Must Read

Afgelopen mei kreeg het Bitcoin-netwerk te maken met een zware belasting van transacties door de stijgende populariteit van het delven van Non-Fungible Tokens (NFT’s) via de Ordinals-service. Als reactie daarop stopte Binance tijdelijk de opnames van Bitcoin om de druk op het netwerk te verlichten. Er is nu echter een betere oplossing ontdekt.Binance kondigde onlangs de volledige integratie aan van het Lightning Network, een snellere netwerklaag die naast de Bitcoin blockchain werkt.

Door deze integratie kunnen gebruikers hun bitcoins verplaatsen via het Lightning Network, naast de traditionele Bitcoin blockchain en een aantal andere blockchains. Met het Lightning Network kunnen transacties veel sneller en tegen lagere kosten worden voltooid. Het Lightning Network wint aan populariteit en erkenning. Google is onlangs een samenwerking aangegaan met een van de ontwikkelaars van het Lightning Network om het op te nemen in zijn clouddiensten.

Naast de Lightning Network integratie heeft Binance de mogelijkheid voor gebruikers geïntroduceerd om tokens te storten via meerdere wallet adressen. Gebruikers kunnen zelf tot 20 adressen aanmaken en beheren. Momenteel worden ketens ondersteund zoals Ethereum (ETH) en alternatieve ketens zoals Arbitrum One en BNB Smart Chain. Binance is van plan om in de toekomst meer ondersteunde ketens toe te voegen.

Extra opties niet beschikbaar in Nederland

Helaas zullen personen die in Nederland en België wonen niet langer toegang hebben tot deze nieuwe functies op Binance. Het bedrijf heeft besloten om zijn diensten in deze landen stop te zetten vanwege de steeds strengere regelgeving. Nederlandse gebruikers konden vanaf gisteren geen gebruik meer maken van het platform, maar ze kunnen hun cryptocurrencies nog wel overboeken naar andere exchanges.

 

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img