zondag, juni 16, 2024

Hype rondom de Dogecoin overgenomen door de PEPE coin

Must Read

Na de recente buzz rond Dogecoin (DOGE) en andere meme munten, winnen munten met een Pepe-thema nu aan populariteit. Talloze munten gebaseerd op de Pepe The Frog meme duiken snel op en ervaren een aanzienlijke volatiliteit.Na de opleving van Dogecoin (DOGE) en vergelijkbare cryptocurrencies, staan nu Pepe The Frog-gerelateerde munten in de schijnwerpers. PepeCoin (MEME) wordt, samen met Dogecoin, beschouwd als een van de pioniers van meme munten. Daarom is de hype rond Pepe-munten begrijpelijk. Het zijn niet alleen cryptobeleggers die op de cryptomarkthype springen, maar talloze individuen creëren ook tokens op verschillende blockchains, wat resulteert in het bestaan van meerdere DOGE of Shiba Inu (SHIB) tokens.

De lancering van de nieuwe Pepe cryptocurrency was een enorm succes. Binnen een paar dagen beleefde Pepe (PEPE) een duizelingwekkende stijging van 21.000% en bereikte een handelsvolume van $30 miljoen op Uniswap (UNI). De website van de meme munt bevestigt ook de verschuiving van DOGE naar PEPE en verklaart dat het nu Pepe’s tijd is om te heersen nu de honden hun moment hebben gehad.

In een paar dagen tijd heeft PEPE 10.000 individuele houders aangetrokken, zoals gemeld door Etherscan, de blockchain scanner van Ethereum (ETH). Deze aantallen wijzen op een grote vraag van een grote groep cryptobeleggers. In totaal zijn er 420,69 biljoen PEPE tokens, waarbij het getal 420 een belangrijke referentie is voor veel cannabis liefhebbers. Interessant is dat het vandaag 20 april is, of 4/20.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img