zondag, mei 19, 2024

XRP en Shibaa Inu weer lekker in de lift, Ethereum volgt gestaag

Must Read

De cryptocurrency markt maakt een positieve draai door, waarbij de twee grootste valuta’s beweging laten zien na een periode van stabiliteit. Hoewel ze nog niet uit hun krappe range zijn gebroken, wordt het sentiment positiever.Vandaag zijn er verschillende opvallende stijgers in de top 10 en top 100 cryptocurrencies. Eén altcoin is zelfs met 60% gestegen. De totale marktkapitalisatie van de cryptomarkt is met 2,1% gestegen naar $1,231 biljoen.

Bitcoin (BTC) is sterk gestegen en heeft $30.200 bereikt na kort geleden $28.700 te hebben geraakt. Het schommelt momenteel rond $29.750, een stijging van 2,1% vandaag. Er kan de komende week meer volatiliteit worden verwacht.

Ethereum volgt Botcoin

Ethereum (ETH) maakt ook een opwaartse trend door, hoewel niet zo significant. Het bereikte een piek van $1.878 en staat momenteel op $1.860, een stijging van 1,7% vandaag.

In de top 10 van cryptocurrencies zijn XRP en Solana het sterkst gestegen. Tron (TRX) en Binance coin (BNB) hebben kleinere stijgingen gezien, terwijl Polkadot (DOT) iets sterker is met een stijging van 1,5%.

Dogecoin stijgt ook

Buiten de top 10 heeft Dogecoin (DOGE) een aanzienlijke stijging van 2,7% gezien, Cardano (ADA) is met 3% gestegen en Ripple (XRP) is met 4,1% gestegen. Solana (SOL) heeft een opmerkelijke stijging van 6,5% doorgemaakt, tot $24,65.

In de top 100 zijn er nog sterkere stijgers. Synthetix (SNX) en Flex coin (FLEX) zijn beide met 6,5% gestegen. Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE), beide populaire memecoins, zijn ook aanzienlijk gestegen met respectievelijk 9,7% en 12%.

Tot slot heeft Rollbit coin (RLB) de show gestolen met een indrukwekkende stijging van 60%, tot ongeveer $0,1636. Dit is een stijging van 200% ten opzichte van 30 dagen geleden, ondanks de controverse eromheen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img