zondag, mei 19, 2024

Vijf voor twaal voor Binance gebruiken: nu je euro omzetten naar USDT

Must Read

Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs, heeft zijn Europese gebruikers onlangs geadviseerd om hun eurotegoeden voor eind oktober om te zetten in USDT, de stablecoin van Tether. Deze update komt nadat Binance’s samenwerking met de Europese betalingsverwerker Paysafe een paar maanden geleden stuk liep.

In een blogpost waarschuwde Binance gebruikers van Paysafe dat de betalingsverwerker heeft besloten te stoppen met het verwerken van EUR stortingen voor Binance gebruikers. Gebruikers die hun tegoeden niet willen omzetten naar USDT kunnen hun geld direct opnemen op hun bankrekeningen. Daarnaast kunnen Paysafe gebruikers niet langer handelen in EUR wholesale spaartegoeden, en Binance Convert zal worden beperkt voor EUR transacties.

Binancei terug nin Belgie, maar vertekt ook uit Rusland

Binance vermeldde in zijn blogpost ook dat het werkt aan de integratie van nieuwe fiatkanalen in zijn platform om alle gebruikers een naadloze crypto-ervaring te bieden. Het is belangrijk om op te merken dat dit nieuws geen invloed heeft op crypto-gebruikers uit Nederland, omdat Binance het land in juni moest verlaten vanwege het niet naleven van anti-witwasrichtlijnen.

Binance heeft zijn activiteiten in België hervat nadat het drie maanden geleden gedwongen werd om tijdelijk te sluiten. De exchange is nu weer toegankelijk voor Belgische gebruikers. Binance heeft echter besloten om de Russische markt te verlaten vanwege de aanhoudende sancties. De Russische tak zal worden verkocht aan CommEx, een nieuw opgericht handelsplatform.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img