dinsdag, april 16, 2024

Verlies crypto leidt tot een wel heel vreemde inbraak

Must Read

In Groot-Brittannië heeft zich een zeer ongewoon incident voorgedaan met een man die herhaaldelijk het huis van een goede vriend binnendrong om te ejaculeren op het ondergoed van zijn vrouw. De man, Ashley Watling genaamd, gaf toe deze perverse daad te hebben gepleegd vanwege de aanzienlijke verliezen in cryptocurrency investeringen.Het incident vond plaats in Stoke-on-Trent, een stad in de buurt van Manchester en Birmingham.

Watling, die naar verluidt een fetisj heeft voor ondergoed, slaagde er twee keer in om het huis binnen te sluipen met behulp van een gekopieerde sleutel. De ontdekking van het bevuilde ondergoed tijdens het eerste incident was een schokkende ervaring voor het slachtoffer en veroorzaakte spanningen binnen haar relatie met haar man. Maar op 15 juni, toen Watling probeerde zijn acties te herhalen, werd hij op heterdaad betrapt door de vrouw bij haar thuiskomst.

Watling beweerde dat hij kort het huis was binnengegaan om de badkamer te gebruiken en dat hij wat kleren had achtergelaten, gezien zijn hechte vriendschap met de echtgenoot. Maar toen de vrouw later haar kledinglade controleerde, ontdekte ze dat haar ondergoed bevuild was.

Vrouw des huize geschokt

Cryptoverliezen waren de motiverende factor achter Watlings bedrieglijke acties. Een opgenomen bekentenis werd verkregen door het slachtoffer, die vervolgens aangifte deed bij de plaatselijke politie. De advocaat van Watling voerde aan dat het gedrag van zijn cliënt het gevolg was van “stressvolle omstandigheden”, waaronder aanzienlijke financiële verliezen door mislukte crypto-investeringen en het verlies van zijn boot.

Hoewel Watling berouw toonde voor zijn daden en zijn advocaat de mogelijke gevolgen voor zijn familie benadrukte, doorzag de rechter deze beweringen en veroordeelde hem tot 30 maanden gevangenisstraf. Het slachtoffer gaf aan een reeks negatieve emoties te voelen, waaronder paranoia, walging en gebrek aan respect.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img