maandag, juli 15, 2024

Ben Armstrong, aka BitBoy mogelijk een jaar achter tralies

Must Read

Gisteren meldden we dat cryptocurrency influencer Ben Armstrong, bekend als BitBoy, was gearresteerd. Hij was betrokken bij een verhit incident met een voormalige zakenpartner, dat hij livestreamde. Er zijn meer details bekend geworden over zijn arrestatie en de aanklachten tegen hem.Na zijn arrestatie werd Armstrong binnen acht uur op borg vrijgelaten.

Hij bracht de nacht door in de gevangenis van Gwinnett County, waar twee aanklachten tegen hem lopen: “rondhangen” en “aanvallen uit angst”. In Georgia wordt “rondhangen” gedefinieerd als het zich op een ongebruikelijke plaats bevinden waar anderen in de buurt gevaar kunnen lopen. In dit geval had Armstrong geen geldige reden om op de oprit van zijn voormalige partner te zijn.

Livestream zorgt voor overtuigend bewijs

De aanklacht “aanranding uit angst” geeft aan dat Armstrong probeerde een gewelddadige daad te plegen of iemand in gevaar te brengen. Tijdens de livestream vermeldt Armstrong dat hij een vuurwapen in zijn auto heeft. Aan het begin van de stream lijkt het erop dat hij het vuurwapen in zijn bezit had voordat hij het op de achterbank van zijn voertuig legde.

Armstrong betaalde een borgsom van $2.600, samen met $40 voor de bijbehorende kosten. Als hij wordt veroordeeld voor de bovengenoemde overtredingen, kan hij een straf tegemoet zien van 1000 dollar boete, een jaar gevangenisstraf of beide.

Twitter/X draait overuren

Crypto Twitter gonst van de reacties op Armstrongs overnachting in een cel. Ondanks pogingen om het incident op Twitter weg te lachen, zijn de reacties op sociale media verre van humoristisch. Cryptohandelaar EmperorBTC deelt drie waardevolle lessen die we kunnen leren van de situatie van BitBoy. Ten eerste haalt karma oplichters uiteindelijk in. Ten tweede, het hebben van geld en macht kan leiden tot waanzin als het niet in toom wordt gehouden. T

en slotte is het cruciaal om voor je geestelijke gezondheid te zorgen, want de wereld kijkt reikhalzend uit naar elke ondergang. BitBoy, die in het verleden is beschuldigd van het misleiden van zijn kijkers, waarbij hij vaak obscure cryptoprojecten promootte, staat nu in het middelpunt van de discussie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img