zondag, mei 19, 2024

TU-Delft ontwikkelt samen met Bitvavo unieke zonne-auto

Must Read

Het Nederlandse Bitvavo gaat door met zijn inspanningen in de crypto-industrie terwijl veel andere bedrijven sluiten. Bitvavo heeft aangekondigd dat het zijn samenwerking met Brunel verlengt. Op 22 oktober doet Nederland mee aan een race met zijn zonneauto.

Het Brunel Solar Team, van de Technische Universiteit Delft, wedijvert met andere technische universiteiten over de hele wereld om de beste volledig elektrische raceauto te maken die wordt aangedreven door zonne-energie. De auto, genaamd Nuna 12, werd onlangs onthuld in Amsterdam en is voorzien van verbeterde zonnepanelen en accu. De race begint in Darwin en eindigt in Adelaide, over een afstand van 3.000 kilometer.

Sponsorship wordt uitgebreid

Bitvavo breidt zijn sponsoring voor het project uit, in lijn met zijn waarden van duurzaamheid en innovatie. Het bedrijf zet zich in voor de toekomst van de financiële sector door middel van slimme technologieën. Andere bedrijven zoals Brunel, GAMMA, INGKA Investments en HP steunen ook het Brunel Solar Team.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img