zondag, mei 19, 2024

Populair non-fungible tokens platform RECUR gaat ermee stoppen

Must Read

Het RECUR platform, een populaire marktplaats voor digitale verzamelobjecten die bekend staat om zijn non-fungible tokens (NFT’s), heeft zijn sluiting aangekondigd. In een welgemeend bericht op Twitter maakte RECUR de moeilijke beslissing bekend om te stoppen, waarbij het platform op 16 november 2023 haar activiteiten staakt.

Om de overgang te vergemakkelijken, zullen verschillende functies stapsgewijs worden uitgeschakeld, zodat gebruikers hun digitale verzamelobjecten kunnen overbrengen naar een privéportemonnee. RECUR, dat veel erkenning kreeg voor zijn samenwerkingen met bekende merken als Nickelodeon en Hello Kitty, werd opgericht in 2021.

Het bedrijf speelde een cruciale rol in het vormgeven van een gedecentraliseerde Web3-wereld, door samen te werken met verschillende entiteiten om in-game activa, loyaliteitsprogramma’s en digitale verzamelobjecten zoals NFT’s te ontwikkelen. Tijdens een Serie A-financieringsronde haalde RECUR een indrukwekkende investering van $50 miljoen binnen, wat resulteerde in een waardering van $333 miljoen voor het platform. Maar ondanks de ambities staat het NFT platform nu voor sluiting.

Onvoorziene uitdagingen en veranderend landschap

RECUR, de NFT marktplaats, heeft zijn sluiting aangekondigd vanwege onvoorziene uitdagingen en verschuivingen in het zakelijke landschap. Het bedrijf noemde de toenemende moeite om het serviceniveau en de toewijding die het altijd heeft nagestreefd te handhaven als belangrijkste reden voor de sluiting.In de komende maanden zullen alle functies van het NFT platform geleidelijk worden afgeschaft.

Het bedrijf heeft de eerste functies al op 18 augustus uitgeschakeld en accepteert geen nieuwe gebruikers meer. Bestaande gebruikers hebben echter nog steeds toegang tot de verschillende functies op het platform. Tot 16 november 2023 biedt RECUR bestaande gebruikers de mogelijkheid om hun digitale tegoeden veilig te stellen door ze over te zetten naar een andere portemonnee.

Om de veiligheid van de gegevens van RECUR te waarborgen en alle NFT media en gerelateerde metadata te bewaren, migreert het bedrijf deze gegevens naar een InterPlanetary File System (IPFS). IPFS is een gedistribueerd bestandssysteem dat peer-to-peer opslag en bestandsdeling mogelijk maakt. Daarnaast worden andere bezittingen overgebracht naar het netwerk van Filecoin om ze te beschermen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img