dinsdag, april 16, 2024

Crypto’s van Binance zakken tot diepste niveau ooit

Must Read

De cryptocurrency op het populaire handelsplatform Binance is de afgelopen week flink in waarde gedaald. Een van de bekende digitale valuta bereikte een dieptepunt van $206,2, waarmee het bijna 13% daalde. Dit is de laagste prijs die de cryptocurrency heeft bereikt sinds de bullrun twee jaar geleden.

In de afgelopen 12 maanden heeft de Binance munt ongeveer 30% van zijn waarde verloren. Eind vorig jaar beleefde het ook een soortgelijk dieptepunt door de daling van FTX. Deze recente daling is echter niet de belangrijkste klap voor Binance dit jaar. Twee maanden geleden diende de Amerikaanse toezichthouder 13 aanklachten in tegen Binance, waarbij de grootste cryptobeurs ter wereld werd beschuldigd van het verkopen van niet-gelicentieerde effecten en het plegen van fraude en marktmanipulatie. De rechtszaak tussen de SEC en Binance loopt nog steeds.

Problemen blijven zich opstapelen

Binance cryptocurrency heeft te maken met toenemende uitdagingen, die waarschijnlijk bijdragen aan de daling van de prijs van BNB. Het handelsplatform heeft te maken met problemen sinds de aanklacht tegen Binance, die heeft geleid tot de terugtrekking uit meerdere Europese landen, waaronder Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs een belangrijke partner voor het verwerken van betalingen verloren en is het gestopt met de betaaldienst Binance Connect.

Klanten hebben problemen gemeld met EUR transacties, vooral op Twitter. In reactie hierop heeft de Binance helpdesk verklaard dat directe overboekingen voor EUR valuta momenteel in onderhoud zijn. Gebruikers wordt geadviseerd om alternatieve methoden te overwegen voor het storten en opnemen van EUR valuta.

Tot nu toe heeft Binance echter nog geen officiële aankondiging gedaan over het bovengenoemde EUR-probleem. De onzekerheden en negatieve ontwikkelingen rondom het handelsplatform voeden de zorgen, die op hun beurt weer bijdragen aan de daling van de aandelenkoers van BNB. Desondanks blijft BNB de op drie na grootste cryptocurrency wereldwijd.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img