zondag, mei 19, 2024

Nieuwe crypto Worldcoin op de Nederlandse exchange

Must Read

Een nieuw cryptocurrency project genaamd Worldcoin (WLD) heeft sinds de lancering op 24 juli veel aandacht gekregen in de cryptogemeenschap. De ambitie en controverse van het project hebben het tot het gesprek van de dag gemaakt. Worldcoin trok onmiddellijke belangstelling en trok meer dan 2 miljoen inschrijvingen aan.

Anycoin Direct, een Nederlandse cryptobeurs, profiteert van deze belangstelling door als een van de eerste handelsplatformen in Nederland de mogelijkheid te bieden WLD te kopen. Open vandaag nog een account en begin meteen met handelen in deze veelbelovende cryptocurrency.

Wat is de Worldcoin?

Worldcoin is een uniek project met een speciaal doel. Het team achter Worldcoin maakt zich zorgen over de mogelijke gevaren van kunstmatige intelligentie (AI) in de toekomst. Ze geloven dat het moeilijk kan worden om onderscheid te maken tussen mensen en machines. Om dit aan te pakken heeft Worldcoin een innovatieve oplossing geïntroduceerd.

Gebruikers van Worldcoin zullen zich moeten authenticeren met behulp van een irisscanner, waardoor ze een unieke digitale identiteit krijgen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker een echt mens is en geen robot. Eenmaal geverifieerd kunnen gebruikers de Worldcoin-valuta, bekend als WLD, gebruiken en transacties doen met behulp van de meegeleverde app.

Sam Altman, bekend als CEO van OpenAI, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het baanbrekende ChatGPT, is ook betrokken bij het Worldcoin project. Altman’s betrokkenheid heeft aanzienlijk bijgedragen aan de groeiende populariteit van Worldcoin.

De recente lancering van Worldcoin heeft geleid tot de brede beschikbaarheid op verschillende cryptobeurzen, waaronder Anycoin Direct, een in Nederland gevestigd platform. Gebruikers van deze exchange kunnen nu WLD verhandelen. Onderneem nu actie en registreer een account bij Anycoin Direct. Als extra bonus krijgen nieuwe aanmeldingen gratis 1.500.000 SHIBA tokens in hun portemonnee gestort.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img