maandag, juli 15, 2024

Presidentskandidaat VS onthult zijn Bitcoins

Must Read

Robert F. Kennedy Jr. is een Amerikaanse presidentskandidaat die positief staat tegenover bitcoin (BTC). Hij spreekt openlijk zijn steun uit voor de toonaangevende cryptocurrency en is enthousiast over het bevorderen van de groei ervan als hij wordt gekozen als president van de Verenigde Staten. Kennedy Jr.’s steun voor bitcoin blijkt verder uit zijn persoonlijke investeringen, want hij heeft zijn eigendom van de digitale valuta openbaar gemaakt.

De recente onthulling van het bitcoin fortuin van de pro-BTC presidentskandidaat onthulde een minimum waarde van $100.000. Het exacte bedrag werd echter pas onthuld tijdens een Twitter Space gesprek met handelaar en investeerder Scott Melker, ook bekend als de “Wolf of All Streets”. Kennedy Jr. deelde dat hij twee bitcoins investeerde voor elk van zijn zeven kinderen, in totaal 14 BTC, wat bij de huidige BTC-koers $413.000 waard is. Deze investering versterkt Kennedy Jr.’s sterke geloof in bitcoin, omdat hij actief betrokken is geweest bij de cryptocurrency sinds het Bitcoin-evenement in mei, toen BTC rond de $27.000 handelde, waardoor de initiële investering ongeveer $378.000 waard was.

Koppeling met de dollar

Het recente nieuws rondom Bitcoin gaat over de neef van John F. Kennedy Jr., die van plan is om BTC te koppelen aan de Amerikaanse dollar. In een toespraak stelde Kennedy Jr. voor om bitcoin op te nemen als onderdeel van een verzameling onderliggende waarden voor de dollar. Zijn plan houdt in dat een klein percentage van 1 procent van de uitgegeven staatsobligaties wordt beveiligd met harde valuta zoals goud, zilver, platina of bitcoin.Daarnaast heeft Kennedy Jr. geprobeerd steun te krijgen van Bitcoin-enthousiastelingen door hen te verzekeren dat zijn toekomstige regering de nodige regels zal implementeren om het witwassen van geld in de industrie te voorkomen. Verder vindt hij dat individuen het recht moeten hebben om BTC te bezitten en te gebruiken zonder enige inbreuk, als het aan hem ligt.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img