maandag, juli 15, 2024

Donald Trum bezit miljoenen aan crypto’s

Must Read

Vorige week werd onthuld dat de voormalige Amerikaanse president Donald Trump eigenaar is van cryptocurrency, met name Ethereum (ETH). In eerste instantie werd geschat dat zijn Ethereum bezit ongeveer $250 duizend bedroeg.

Er is echter nieuwe informatie opgedoken die aangeeft dat zijn crypto portfolio veel groter is dan eerder werd gedacht.Volgens een recent financieel overzicht bedraagt Trump’s Ethereum bezit maar liefst $2,8 miljoen, wat een aanzienlijke toename is. Het is waarschijnlijk dat deze toename verband houdt met zijn eigen NFT-collectie die hij vorig jaar lanceerde. De collectie genoot een immens succes, waardoor Trump aanzienlijke winsten kon genereren.

Rapporten suggereren dat Trump ongeveer $4,8 miljoen verdiende aan de verkoop van zijn NFT collectie. Deze inkomsten waren afkomstig uit een licentieovereenkomst die hij sloot met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de NFT collectie. De financiële documenten geven aan dat het grootste deel van de 2,8 miljoen ETH in de portemonnee van Trump kan worden toegeschreven aan royalty’s die zijn verdiend met de collectie.

Trump zei meermaals geen fran te zijn van crypto’s

Trump heeft herhaaldelijk zijn afkeer uitgesproken voor cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC) en andere vormen van crypto. Hij heeft ze “geen geld” genoemd en kritiek geuit op hun volatiele aard en potentieel voor het faciliteren van illegale activiteiten zoals drugshandel. Verrassend genoeg hebben Trump en zijn accountants, ondanks zijn negatieve standpunten, een opmerkelijke beslissing genomen om hun Ethereum (ETH) holdings niet te verkopen tegen lage prijzen.

Trump bezit zelfs trots bijna 3 miljoen in Ethereum, waarmee hij in de categorie “walvissen” van investeerders valt. Terwijl Trump zich voorbereidt op de komende presidentsverkiezingen en probeert terug te keren naar het Witte Huis, heeft hij te maken met beperkte sterke concurrentie binnen het Republikeinse kamp. Ondanks verschillende aanklachten die boven zijn hoofd hangen, lijken deze uitdagingen zijn positie in de peilingen te versterken.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img