maandag, juli 15, 2024

Cardano voert aangekondigde upgrade Mithril uit

Must Read

Het Cardano (ADA) netwerk heeft onlangs de Mithril upgrade geïmplementeerd, die de efficiëntie van node synchronisatie moet verbeteren. Synchronisatie van knooppunten is cruciaal in de cryptowereld, omdat het ervoor zorgt dat elk knooppunt in het blockchainnetwerk beschikt over de meest recente en accurate versie van de blockchain.

Met Mithril wordt het geheugen- en schijfgebruik voor knooppunten verminderd, waardoor het netwerk toegankelijker wordt en bijdraagt aan de decentralisatie, veiligheid en veerkracht ervan. De CPU verwerkingskracht wordt ook geoptimaliseerd tijdens de hash procedure, wat resulteert in een efficiënter node management proces.

Upgrade heeft positieve werking op koers

De koers van Cardano stijgt met Mithril als een van de laatste upgrades op het netwerk. De ADA wisselkoers bereikte onlangs $0,32, een stijging van 3%. Dit is een aanzienlijke stijging van ongeveer 30% ten opzichte van de koers een maand geleden. ADA maakte een snelle koersstijging door na de oplossing van een langlopende effectenrechtszaak tussen Ripple en de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Interessant is dat ADA zelf eerder in juni werd geconfronteerd met een beveiligingsrechtszaak van de SEC.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img