zondag, mei 19, 2024

Alerte handelaar verdient in 24 uur een paar miljoen dollar

Must Read

Een slimme cryptohandelaar maakte miljoenen winst door in te zetten op een memecoin genaamd BALD. De handelaar maakte gebruik van Coinbase’s nieuwe layer 2 blockchain, die beperkte tractie had tot een recente toestroom van kapitaal en gebruikers door de introductie van deze memecoin. Het succesverhaal van de handelaar begon toen een crypto Twitter-gebruiker met de naam cheatcoiner tweette dat BALD beschikbaar was op het netwerk. Deze tweet sloeg aan bij velen, waardoor de marktkapitalisatie van BALD $85 miljoen bereikte.

Cheatcoiner had aanvankelijk $500 geïnvesteerd, wat op het hoogtepunt veranderde in activa ter waarde van $1,4 miljoen, wat een duizelingwekkend rendement van 4 miljoen procent opleverde. Andere investeerders profiteerden ook van het succes van deze memecoin, zoals blijkt uit on-chain gegevens die vier wallets laten zien die in totaal 50 miljoen BALD kochten voor $10.000 vóór de prijspiek. Deze wallets verkochten vervolgens 37 miljoen BALD voor 554 ETH, waarmee ze $1 miljoen verdienden in minder dan een dag.

Token stort direct ineen

Het BALD token kreeg te maken met een ineenstorting van de waarde als gevolg van een verplaatsing van liquiditeit. Daarnaast daalde de prijs van het token met een aanzienlijke 90%. Deze prijsdaling werd gedeeltelijk veroorzaakt door een afname van de liquiditeit, omdat de ontwikkelaar een aanzienlijke hoeveelheid ETH uit de liquiditeitspool overhevelde. Als gevolg daarvan daalde de prijs van BALD van 9 cent naar 1 cent. Sommige sluwe handelaren profiteerden echter van deze daling en kochten het token tegen een lagere prijs, waardoor de prijs op het moment van schrijven rond de 4 cent schommelt.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img