zondag, mei 19, 2024

Cardano oprichter slaat terug: Wij gaan helemaal nergens heen!

Must Read

Cardano (ADA) wordt vaak bekritiseerd door critici op sociale media, maar de oprichter, Charles Hoskinson, geeft niet op. Als reactie op degenen die hopen op het falen van Cardano, ging Hoskinson naar Twitter om het netwerk te verdedigen. Een recente kritiek op Cardano is de bewering dat het netwerk in wezen dood is. Hoskinson vindt zulke beweringen echter absurd. Hij maakte op Twitter duidelijk dat Cardano nergens heen gaat: “Cardano is hier om te blijven,” verklaarde Hoskinson.

Om zijn standpunt te ondersteunen, deelde Hoskinson een post van een Twitter-gebruiker met de naam “Stake with Pride.” De post benadrukte een reeks problemen die Cardano heeft weten te vermijden, waaronder herstarts, afschrijvingen, downtime, hacks, inflatiebugs en andere problemen die veel andere blockchains hebben geteisterd.

Koers blijft kwakkelen

In mei toonde de oprichter van Cardano, die ook medeoprichter is van Ethereum (ETH), zich optimistisch over de vooruitgang van het platform, ondanks aanhoudende twijfels. Er werden plannen voor 2023 gedeeld, waaronder wereldwijde workshops en de ontwikkeling van veelbelovende code, gericht op decentralisatie.

Het Cardano team werkt ijverig achter de schermen, zoals blijkt uit de lancering van nog een grote update genaamd Mithril begin augustus.De prijs van ADA, de cryptocurrency van Cardano, is echter gestagneerd. Op 15 augustus was de waarde van ADA $0,289, een daling van meer dan 10% in de afgelopen maand. Het heeft nog een lange weg te gaan om zijn piek van iets meer dan $3 in 2021 te bereiken.

Concluderend blijven Charles Hoskinson en het Cardano netwerk toegewijd aan hun visie en missie om de cryptocurrency industrie te bevorderen, ondanks uitdagingen en kritiek.

 

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img