zondag, mei 19, 2024

Nederlanders hebben laatste kans hun Bitcoins bij Binance weg te halen

Must Read

Op 16 juni kondigde Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, zijn vertrek uit Nederland aan vanwege het ontbreken van een vereiste licentie. Nederlandse klanten worden opgeroepen om hun cryptocurrency van het platform terug te trekken voor 17 augustus, omdat het daarna onmogelijk zal zijn om dit te doen. Klanten hebben twee dagen de tijd om dit proces te voltooien.

Als je klant bent van Binance, heb je mogelijk meerdere e-mails ontvangen over deze kwestie. Het is belangrijk om snel te handelen om ervoor te zorgen dat je crypto-activa tijdig worden opgenomen, omdat opnames vanaf donderdag worden uitgeschakeld.

Vergeet je het dan ben je niet al je Bitcoins kwijt

Als je je crypto op Binance vergeet, loop je het risico alles kwijt te raken. Op 17 augustus worden alle assets omgezet naar de stablecoin tether (USDT) vanwege het vertrek van Binance uit Nederland. Klanten ontvangen echter vóór 17 augustus een “contractuele vordering” voor hun tegoeden. Om deze vordering in te wisselen, kunnen klanten na de aangegeven datum inloggen op het platform.

Binance zal Nederlandse klanten via e-mail duidelijke instructies geven over hoe ze hun claim kunnen inwisselen. Het is aan te raden om je assets voor donderdag over te zetten naar een andere wallet of Coinmerce te gebruiken. Daarnaast kunnen klanten van Binance ook Bitvavo overwegen, dat een welkomstbonus van €10 biedt voor nieuwe gebruikers die zich aanmelden via een specifieke link.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img