zondag, mei 19, 2024

Bybit opent deuren voor Nederlandse klanten na samenwerking SATOS

Must Read

Bybit stuurde onlangs een e-mail naar zijn Nederlandse klanten, waarin het aankondigde dat het platform Nederlandse gebruikers zal blijven bedienen. Door het aanbieden van de laagste tarieven in de markt en gratis handelen, wil Bybit marktaandeel winnen in Nederland.Door samen te werken met SATOS, een goedgekeurd handelsplatform door De Nederlandsche Bank (DNB), vult Bybit de leegte op die is ontstaan door het vertrek van Binance en OKX.

In Nederland moeten bitcoinbeurzen zich houden aan strenge wet- en regelgeving, waaronder maatregelen om witwassen en terrorismefinanciering te voorkomen. DNB houdt toezicht op elke Virtual Asset Service Provider (VASP) en het verkrijgen van een vergunning van DNB is een ingewikkeld en arbeidsintensief proces.

Naast deze eisen benadrukt Nederland de veilige opslag en beheer van crypto-activa. Beurzen moeten gebruik maken van geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals cold wallets voor het opslaan van grote hoeveelheden crypto en twee-factor authenticatie (2FA) implementeren voor gebruikerstoegang. Regelmatige audits zijn ook nodig om de integriteit van hun beveiligingssystemen te waarborgen. Binance, dat geen VASP-licentie van DNB had, moest onder andere zijn activiteiten in Nederland staken.

Samenwerking met SATOS

Bybit is een samenwerking aangegaan met SATOS, een DNB-gereguleerd bedrijf dat sinds 2013 actief is in Nederland en België. Deze samenwerking stelt Bybit in staat om te voldoen aan de regionale regelgevende richtlijnen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de behoeften van haar gebruikers. Door nauw samen te werken met SATOS wil Bybit de beveiligingsoplossingen verbeteren en de gebruikerservaring verbeteren. Nederlandse klanten kunnen nu profiteren van meer veiligheid en zekerheid bij eurotransacties en saldi, omdat SATOS alle euro-naar-cryptotransacties faciliteert.

Met toegang tot meer dan 300 verschillende cryptocurrencies opent deze samenwerking deuren voor Nederlandse klanten. Bybit is toegewijd aan het verbeteren van de algehele ondersteuning en gebruikerservaring voor haar Nederlandse klanten met behulp van SATOS.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img