zondag, mei 19, 2024

Tether en overheid Macedonië sluiten memorandum

Must Read

Met de ondertekening van een Memorandum of Understanding (MOU) willen Tether en de Georgische overheid de groei van blockchain startups in het land ondersteunen en innovatieve betaaloplossingen introduceren. Deze overeenkomst is een belangrijke stap in de richting van de adoptie van blockchain en crypto.Tether neemt het initiatief door een speciaal fonds op te richten om financiële steun en subsidies te bieden aan Georgische blockchain startups. Ze zullen ook samenwerken met overheids- en particuliere instellingen om de adoptie van op blockchain gebaseerde betalingssystemen te bevorderen.

De Georgische onderminister van Economie en Duurzame Ontwikkeling, Irakli Nadareishvili, sprak zijn waardering uit voor de betrokkenheid van Tether en zei dat het Georgië zou positioneren als een centrum voor technologische innovatie. Nadareishvili zei dat ze zouden samenwerken op het gebied van blockchainonderwijs om de groei van de sector en de oprichting van nieuwe bedrijven te bevorderen.

Georgië is in toenemende mate betrokken bij de cryptocurrency wereld, met een opmerkelijke hoeveelheid nationaal stroomverbruik gewijd aan cryptomijnbouw. Deze groei heeft echter uitdagingen met zich meegebracht, zoals stroomuitval tijdens de winter van 2021.

Macedonië wil betrokken worden bij wereldwijde ontwikkeling

De samenwerking van Tether met de Georgische overheid maakt deel uit van hun bredere strategie om bij te dragen aan de wereldwijde ontwikkeling van blockchaintechnologie. Paolo Ardoino, Tether’s Chief Technical Officer, benadrukte het belang van deze samenwerking en hun inzet voor het creëren van een ondersteunende omgeving voor blockchaintechnologieën.

Tether is ook van plan om lokale studenten te trainen in blockchain-gerelateerde onderwerpen, met als doel om een nieuwe generatie industrie-experts te kweken. Ze geloven dat investeren in onderwijs uiteindelijk zal bijdragen aan de wereldwijde vooruitgang en adoptie van crypto en blockchain.

Deze samenwerking tussen Tether en de Georgische overheid vertegenwoordigt een belangrijke stap naar een toekomst waarin blockchain en crypto een prominentere rol spelen. Het benadrukt ook het belang van internationale samenwerkingen voor een snellere evolutie van de blockchain- en cryptowereld.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img