zondag, mei 19, 2024

Zoveel statiegeldflessen heb je nodig om €1000,- te verdienen

Must Read

In de wereld van cryptocurrency ontvangen investeerders soms gratis geld via droppings. In Nederland is er echter een andere manier om gratis geld op straat te vinden – door statiegeld op flessen en blikjes!Heb je je ooit afgevraagd of op straat zwerven een winstgevende bijbaan kan zijn? Wij in ieder geval wel, dus we besloten het uit te rekenen. Laten we zeggen dat we in een jaar 100.000 euro willen verdienen met statiegeld op flessen en blikjes. Hoeveel flessen en blikjes zouden we dan nodig hebben?

In Nederland kun je 15 cent statiegeld krijgen voor een blikje of een kleine fles. Hetzelfde geldt voor kleine flessen, terwijl grote flessen 25 cent statiegeld hebben. Met deze informatie kunnen we berekenen dat we 666.666 blikjes of flesjes nodig hebben om ons doel van 100.000 euro met kleine flesjes en blikjes te bereiken. Dit betekent dat we een jaar lang 1.826 blikjes en flesjes per dag zouden moeten inleveren.

Voor grote flessen zouden we 400.000 flessen per jaar moeten inleveren, wat neerkomt op 1.095 flessen per dag. Dus als je erover denkt om statiegeld op flessen en blikjes in te zamelen als bijbaan, houd dan rekening met de dagelijkse doelen die je zou moeten halen om je gewenste inkomsten te bereiken.

Is 1.000 euro verdienen met crypto realistischer?

100.000 euro verdienen met stortingen lijkt voor de meeste mensen erg onrealistisch. Als we echter naar een kleiner bedrag kijken, wordt het haalbaarder.Om een leuk extraatje van 1.000 euro in een jaar te verzamelen, zou je de volgende hoeveelheden moeten verzamelen: 6.666 kleine blikjes en flesjes of 4.000 grote flessen. Dat komt neer op ongeveer 18 kleine flessen of 11 grote flessen per dag.

Kortom, alles wat je nodig hebt is een paar stevige wandelschoenen en een flinke vuilniszak om van het zoeken naar statiegeldflessen een leuke bijbaan te maken! Natuurlijk is een eenvoudigere manier om zulke bedragen te bereiken sparen. Dit artikel onderzoekt de gemiddelde spaargewoonten van Nederlanders. Zit jij boven het gemiddelde wat sparen betreft?

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img