zondag, mei 19, 2024

FTX wordt niet leven ingeblazen: koers FTT schiet omhoog

Must Read

FTX, een ooit vooraanstaande cryptobeurs die te maken kreeg met grote controverse en uiteindelijk failliet ging door het verkeerd omgaan met klantenfondsen, is klaar om een comeback te maken. De curatoren die toezicht houden op het faillissement hebben onlangs een speciaal plan bevestigd voor de wederopstanding.De beslissing om FTX nieuw leven in te blazen is niet onverwacht, want er waren de afgelopen maanden aanwijzingen dat er aan een dergelijk plan werd gewerkt. De bevestiging van het plan door de curatoren, zoals vermeld in een dossier gezien door CoinDesk, onthult dat alle schuldeisers zijn ingedeeld in verschillende groepen.

Onder deze groepen bevinden zich Amerikaanse schuldeisers en klanten van de NFT exchange, die elk uiteindelijk een unieke oplossing gepresenteerd zullen krijgen om hun verliezen gedeeltelijk te compenseren. Voor klanten buiten de Verenigde Staten, die “dotcom klanten” worden genoemd, is echter een andere aanpak bedacht voor de herlancering van FTX.com.

In plaats van een contante betaling te ontvangen, krijgen deze klanten de mogelijkheid om een aandeel in het nieuwe platform te verkrijgen door hun activa samen te voegen. Deze opnieuw gelanceerde cryptobeurs zal uitsluitend klanten bedienen die zich buiten de Verenigde Staten bevinden.

FTT reageert direct met forse koersstijging

De FTT cryptoprijs schoot omhoog na de aankondiging, van ongeveer $ 1,30 naar een piek van $ 1,60. Deze stijging van 23% laat de positieve ontvangst van het nieuws door investeerders en handelaren zien. Hoewel het onzeker blijft of FTT wordt opgenomen in het nieuwe platform, is het potentieel voor de exchange om toegevoegde waarde te bieden voor FTT duidelijk. Wassielawyer, een advocaat met kennis van zaken, waarschuwde voor overhaaste investeringen door op Twitter te zeggen: “FTT krijgt niets in het FTX reboot plan, dus denk na voordat je investeert.”

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img