maandag, juli 15, 2024

Curve Finance looft mega-beloning uit voor identiteit Ethereum hacker

Must Read

Op 30 juli kreeg Curve Finance, een groot DeFi-platform op Ethereum, te maken met een hack die resulteerde in $61 miljoen aan schade. In een poging om de gestolen activa terug te krijgen, bood Curve de hacker in eerste instantie $6 miljoen. De hacker gaf echter slechts een deel van de activa terug. Daarom heeft Curve nu een “premie” van $1,85 miljoen aangekondigd voor iedereen die waardevolle informatie kan geven die leidt tot de identificatie en veroordeling van de verantwoordelijke hacker.

De hack werd mogelijk gemaakt door een kwetsbaarheid in de code van het DeFi project op Ethereum, waar de hacker misbruik van maakte. Curve, samen met andere protocollen, had ermee ingestemd om de hacker 10 procent van de gestolen activa te laten houden als deze vrijwillig werden teruggegeven. Ondanks dat sommige activa zijn teruggevonden, is er nog steeds ongeveer 18 miljoen dollar in het bezit van de hacker.

Gedeeltelijk teruggegeven

De cryptohacker is niet bang om de resterende tegoeden terug te geven, zoals Curve in een bericht heeft aangegeven. Curve heeft verklaard dat als de activa worden teruggegeven, er geen verdere actie zal worden ondernomen door het cryptoproject. De hacker heeft ook een reden gegeven voor het teruggeven van een deel van de activa.”Ik geef de activa niet terug uit angst om gevonden te worden. Ik geef ze terug omdat ik jullie project geen schade wil toebrengen.”

Op dit moment heeft de hacker nog steeds een deel van de gestolen assets in zijn bezit. De hacker denkt dat dit een financiële klap is die Curve kan opvangen. Deze hack is het zoveelste voorbeeld van een DeFi exploit dit jaar en benadrukt de kwetsbaarheid van deze sector in de crypto-industrie.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img