zondag, mei 19, 2024

Honderden miljoenen laten lopen in ‘Shark Tank’

Must Read

Toen Jamie Siminoff in 2013 met zijn bedrijf DoorBot in de tv-show Shark Tank verscheen, was er niet veel interesse van de haaien. Alleen Kevin O’Leary, ook wel bekend als “Mr. Wonderful”, deed een aanbod, maar het was niet geschikt voor Siminoff en hij wees het af. Deze afwijzing maakte Siminoff teleurgesteld.

Siminoff was teleurgesteld omdat hij met hoge verwachtingen aan het programma had deelgenomen, maar met lege handen was vertrokken.Na de tegenslag in Shark Tank kreeg Siminoff te maken met financiële problemen en zijn bedrijf ging op non-actief. Zijn optreden in de show trok echter de aandacht van het publiek, wat leidde tot $3 miljoen aan investeringen voor zijn bedrijf.

Verkocht aan Amazon

DoorBot werd omgedoopt tot Ring en later overgenomen door Amazon voor $1 miljard. Het keerpunt voor het bedrijf kwam toen zakenman Richard Branson 28 miljoen dollar investeerde in ruil voor een belang van 5%. De groei van Ring steeg nadat voormalig basketballer Shaquille O’Neal samenwerkte met het bedrijf en verscheen in hun reclamespots.

Ondanks het feit dat Ring werd beschouwd als een van de grootste gemiste kansen bij Shark Tank, keerde oprichter Jamie Siminoff na de verkoop van Amazon terug in de show als haai.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img