maandag, juli 15, 2024

BlackRock aanvraag Bitcoin-ETF afgewezen

Must Read

De SEC heeft recente Bitcoin ETF aanvragen afgewezen, waaronder die van BlackRock, waardoor de prijs van Bitcoin flink is gedaald. Eerder had het nieuws over de betrokkenheid van BlackRock de prijs doen stijgen, maar de SEC is van mening dat er ruimte is voor verbetering in de aanvragen.

SEC-voorzitter Gary Gensler bracht het nieuws naar buiten en zei dat de aanvragen ontoereikend waren en een impact hadden op de cryptomarkt. Altcoins hadden ook te lijden onder de ETF downgrades, waarbij veel tokens terugkeerden naar eerdere niveaus. Paniek in de markt leidde tot een grotere dominantie van stablecoins, zoals USD Coin en Tether.

Bloomberg-analist Eric Balchunas suggereert echter dat de paniek misschien overdreven is, omdat de SEC meer informatie wil voordat ze een beslissing neemt. Positief nieuws zou het sentiment snel kunnen doen omslaan, maar voorlopig heeft de markt tijd nodig om de afwijzing te verwerken. De crypto-achtbaan gaat door met het potentieel voor significante prijsbewegingen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img