dinsdag, april 16, 2024

Vermogensbeheerder slaat forse hoeveelheid Bitcoin in

Must Read

Bitcoin kopen op cryptobeurzen is de meest gebruikelijke methode om je bezig te houden met bitcoin (BTC). Daarnaast kun je ook indirect profiteren van de bitcoinprijs door te beleggen in exchange traded funds. Toch wordt investeren in beursgenoteerde mijnbouwbedrijven vaak over het hoofd gezien als een manier om je bezig te houden met de wereld van digitale activa. Vanguard, een grote vermogensbeheerder, zet echter flink in op deze groeiende sector.

Vanguard, een grote financiële onderneming die triljoenen dollars aan activa beheert, heeft zijn investering in de beursgenoteerde BTC mijnbouwbedrijven Marathon Digital (MARA) en Riot Blockchain (RIOT) verhoogd, volgens een aanvraag ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Vanguard’s investering in Marathon Digital is gestegen met $ 280,5 miljoen, wat resulteert in een toename van 60 procent van het belang.

Het bedrijf heeft ook zijn belang in Riot Blockchain met bijna 18 procent verhoogd, wat zijn totale investering in de Bitcoin mijnbouwindustrie op 560 miljoen dollar brengt. Deze stap komt nadat Vanguard zich eerder op zijn website sceptisch uitliet over langetermijninvesteringen in cryptocurrency. Daarnaast bereikte de hashrate van het Bitcoin-netwerk onlangs een nieuw record, wat duidt op groeiende concurrentie en een veiliger netwerk voor miners.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img