zondag, mei 19, 2024

Ruzie over verloren Bitcoins leidt tot schietpartij

Must Read

Een ruzie over een mislukte bitcoin-investering in de Thaise hoofdstad Bangkok is uitgelopen op een waar drama. Een verlies van 700 duizend baht, wat neerkomt op bijna 20 duizend dollar, leidde tot een confrontatie tussen een Thais echtpaar. De situatie escaleerde zodanig dat de man zijn vrouw neerschoot. Rapporten suggereren dat het stel het al een tijdje moeilijk had en dat de mislukte crypto-investering hun spanningen alleen maar groter maakte. Het blijft onduidelijk wie verantwoordelijk was voor het mislukken van de investering.

Na de schietpartij sloot de echtgenoot zich zes uur lang op in het huis en ging een impasse aan met de plaatselijke politie. Er werd onderhandeld in een poging om de situatie te de-escaleren en de man het huis uit te krijgen. De toestand van de vrouw was op dat moment onzeker en de man gedroeg zich onvoorspelbaar. Hij schoot zichzelf zelfs per ongeluk in zijn been tijdens de beproeving. Na zes uur arresteerde de politie hem met succes en nam zijn .38 kaliber pistool in beslag.

Poging tot moord

De man wordt beschuldigd van poging tot moord en het bezit van een illegaal vuurwapen. Zijn vrouw is medisch behandeld en herstelt naar verluidt.De precieze oorzaak van de ruzie en wat leidde tot de escalerende situatie blijft onbekend. Maar de mislukte crypto-investering en het aanzienlijke verlies van $20 duizend, wat naar Thaise maatstaven een substantieel bedrag is, hebben waarschijnlijk een rol gespeeld. Het is mogelijk dat dit verlies het hele spaargeld van het stel vertegenwoordigde.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img