zondag, mei 19, 2024

JPMorgan voorspelt zware test in aankomst voor Bitcoin miners

Must Read

De komende Bitcoin halvering, die elke vier jaar plaatsvindt, komt eraan en zal naar verwachting leiden tot een stijging van de prijs van Bitcoin. Voor mijnwerkers brengt de halvering echter uitdagingen met zich mee. Op basis van de huidige gegevens wordt voorspeld dat de helft van alle Bitcoin-mijnwerkers de halvering mogelijk niet overleeft vanwege de hogere kosten van het mijnen.

Dit komt doordat de halvering de blokbeloningen vermindert, waardoor het moeilijker en duurder wordt om Bitcoin te delven. De aankomende halvering wordt gezien als een “stresstest” voor mijnwerkers, omdat hun inkomsten zullen dalen terwijl de productiekosten stijgen.

Het goede nieuws?

Ondanks de uitdagingen hebben institutionele beleggers de afgelopen maanden interesse getoond in de cryptomijnindustrie, wat positief nieuws brengt voor Bitcoin-mijnwerkers. Volgens een rapport van JPMorgan kost het momenteel $20.000 om een Bitcoin te delven, en als de energiekosten constant blijven, zou de waarde van de Bitcoin na de halvering minstens $40.000 kunnen bereiken.

 

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img