maandag, juli 15, 2024

CryptoCron denkt dat november 2024 de volgende Bitcoin bullmarkt start

Must Read

Volgens CryptoCon, een bekende crypto-analist op Twitter, moeten we ons richten op november 2024. Volgens zijn theorie zal dan de volgende bullmarkt beginnen. Tot die tijd bevinden we ons in de fase van de “middencyclus”. De theorie suggereert dat de nieuwe all-time high voor bitcoin (BTC) in 2025 zal plaatsvinden. CryptoCon deelt dit opmerkelijke model op Twitter.

De bitcoinprijs volgt een cyclus van 4 jaar, die bekend staat als de Bitcoincyclus. Deze cyclus is nauw verbonden met de halvering die elke vier jaar plaatsvindt. De eerste bitcoin halvering vond plaats op 28 november, wat een belangrijke datum is voor het voorspellen van de koersbewegingen van bitcoin.Historisch gezien vinden alle 4-jaarpieken en bodems rond deze datum plaats, met een marge van 21 dagen.

Hoe staat de Bitcoin er nu voor?

In de vorige cyclus, op 28 november 2020, overtrof de bitcoinprijs zijn vorige all-time high van $20 duizend en bereikte een nieuw record van $60 duizend in een relatief korte periode. Op basis van dit patroon voorspelt CryptoCon dat 28 november 2024 de start zal zijn van de volgende bullmarkt, vergelijkbaar met wat er in 2020 gebeurde.

De huidige BTC-prijs is onzeker. Op basis van voorspellingen wordt echter verwacht dat de bitcoinprijs rond 28 november 2024 een nieuw record van $69 duizend zal bereiken. Op dit moment bevinden we ons in een periode die bekend staat als de “mid-cycle lull”, waarin prijsbewegingen relatief rustig zijn. Daarom is er volgens CryptoCon voorlopig misschien niet veel actie van bitcoin te verwachten.

Het is de moeite waard om op te merken dat dit deel van de cyclus het langst duurt, waarbij bitcoin rond de mediaanprijs zweeft totdat er een nieuwe bodem wordt gevonden. Hoewel het model van CryptoCon interessant is, is het belangrijk om te onthouden dat alle modellen gebrekkig kunnen zijn en dat alleen de tijd zal leren of hun theorie in de toekomst standhoudt.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img