zondag, mei 19, 2024

CryptoCon voorspelt dat na de halving Bitcoin in 2025 €130.000,- waard is

Must Read

Met nog maar een half jaar te gaan tot de volgende bitcoin (BTC) halvering, is het weer tijd voor analisten om hun voorspellingen te doen over de volgende grote piek in de prijs van bitcoin. Eén analist, bekend onder de naam CryptoCon, heeft een behoorlijk interessante methode om deze piek te voorspellen.

Door diagonale lijnen te trekken, komt hij uit op een mogelijke piek van $138.000.CryptoCon heeft veel respect gekregen in de cryptogemeenschap dankzij zijn “Halving Cycles Theory,” die de pieken van de vorige twee bullmarkten nauwkeurig voorspelde. Op 17 oktober deelde hij zijn voorspelling voor de volgende bullmarkt met zijn 55.800 volgers op Twitter. Volgens zijn theorie trekt hij een trendlijn vanaf de eerste bodem na de piek in het jaar vóór de halvering, en verlengt deze om de piek van de bullmarkt na de daaropvolgende halvering te voorspellen.

Hoe komt hij tot deze berekening?

Om de volgende piek te voorspellen, trekt hij dus een trendlijn vanaf de eerste bodem na de piek in het voorgaande jaar voor de halvering. Aangezien de laatste BTC halvering plaatsvond in 2020, hebben we het hier over het jaar 2019. CryptoCon heeft ook waargenomen dat de BTC-prijs altijd zijn hoogste punt heeft bereikt in het jaar na de halvering, binnen een bandbreedte van 21 dagen rond 28 november. Op basis van zijn model voorspelt CryptoCon een BTC-prijs van $138.000 in november of december van 2025. Het zal interessant zijn om te zien of zijn theorie opnieuw opgaat!

Voorspellingen blijven toch soort van giswerk

Hallo daar! Laat me jullie vertellen over deze interessante voorspelling van CryptoCon. Ze hebben een model dat de “First Cycle Gains Projection” heet en volgens dit model zou bitcoin in november of december 2025 maar liefst $128.000 kunnen bereiken. Maar wacht, er is meer! De analist heeft ook andere modellen en die lijken allemaal te wijzen op een piek van rond de $ 130.000.

Het is belangrijk om op te merken dat deze voorspellingen gebaseerd zijn op historische gegevens, met name de cycli die te maken hebben met halvering. Het is best grappig hoe vergelijkbaar deze cycli tot nu toe zijn geweest. Maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat de toekomst hetzelfde patroon zal blijven volgen. Het is dus altijd goed om deze voorspellingen met een korreltje zout te nemen. Je weet nooit welke verrassingen de toekomst in petto heeft, toch?

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img