dinsdag, april 16, 2024

Crypto traders verwachten nog een dip in de koers

Must Read

Bitcoin prijsvoorspellingen lopen vaak uiteen, maar een mogelijk scenario dat vaak wordt besproken is een mogelijke laatste daling. Na deze daling hopen veel handelaren op een volgende stijging. Cryptohandelaar Bluntz deelt deze verwachting en gelooft dat bitcoin zijn laagste punt nog niet heeft bereikt. Bluntz heeft een prijsniveau van $23.800 geïdentificeerd als een potentiële bodem, wat de laagste prijs zou zijn sinds maart van dit jaar. Bluntz legt uit:

“De huidige marktstructuur lijkt me niet gunstig en ik denk dat we nog steeds overtuigend de dieptepunten van $24.800 moeten passeren. De recente prijsactie van de afgelopen 39 dagen zou deel kunnen uitmaken van een grotere zijwaartse correctie. Momenteel ben ik voornamelijk geïnvesteerd in stablecoins en wacht ik geduldig tot de markt stabiliseert.”

Bluntz is een groot voorstander van de Elliott Wave theorie, die aandelenkoersen analyseert op basis van massapsychologie en een golfpatroon in een asset identificeert. Volgens Bluntz wordt verwacht dat bitcoin een laatste correctie zal ondergaan om het huidige ABC-patroon af te ronden. Bluntz voorspelde nauwkeurig de bodem van de berenmarkt in 2018. Zal hij het deze keer weer bij het rechte eind hebben?

Wat komt er nu na de daling van bitcoin?

Tradinglord, een bekende cryptohandelaar, voorziet een laatste “capitulatiedip”. Deze dip zou mogelijk kunnen worden veroorzaakt door negatief nieuws over de lopende rechtszaak tussen Binance, een cryptobeurs, en het Amerikaanse ministerie van Justitie. Tradinglord blijft echter optimistisch over de toekomst. Meer specifiek gelooft de handelaar dat zodra deze dip optreedt, er een kans is dat bitcoin en ethereum (ETH) ruilfondsen goedkeuring krijgen in de Verenigde Staten.

Deze goedkeuring zou kunnen leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen, volgens de analyse van Tradinglord.Vooruitkijkend verwacht de analist dat bitcoin begin volgend jaar rond de $40.000 zal bereiken. De spannendste ontwikkelingen worden echter voorspeld voor 2025, zoals de mening van Tradinglord overeenkomt met die van veel andere analisten en handelaren.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img