zondag, mei 19, 2024

Ashton Kutcher’s kocht tien jaar geleden Bitcoin, ondanks advies vrouw

Must Read

Tien jaar geleden werden degenen die hun geld in bitcoin staken gezien als vreemd. Nu worden deze early adopters geprezen als visionairs. Tien jaar geleden kon je voor een klein bedrag een aanzienlijke hoeveelheid bitcoin kopen en de waarde ervan is sindsdien omhooggeschoten. Een van deze vroege enthousiastelingen is Ashton Kutcher, een beroemde Amerikaanse acteur die bekend staat om zijn rollen in That ’70s Show en Two and a Half Men.

Ashton Kutcher, een bitcoin liefhebber

Kutcher heeft laten zien dat hij talent heeft voor beleggen. Al in 2013 was hij in de ban van bitcoin en de revolutionaire technologie die blockchain heet. Op een conferentie verkondigde hij vol vertrouwen dat “bitcoin steeds relevanter zou worden”. Behalve bitcoin zag hij tien jaar geleden ook het enorme potentieel in bedrijven als Uber en Airbnb.

Kutcher is getrouwd met de bekende actrice Mila Kunis, die hij ontmoette tijdens het filmen van That ’70s Show. In een interview uit 2021 deelde Kunis hoe Kutcher haar voor het eerst introduceerde in de wereld van cryptocurrency.

Mila Kunis probeerde hem af te raden

“Toen we net waren begonnen met daten, gebeurden er twee dingen. De eerste keer wilde hij investeren in Uber. De tweede keer zei hij: ‘Schat, ik moet je iets uitleggen. Zeg me of ik gek ben. Er is iets nieuws. Mijnen voor geld. Het heet cryptocurrency.'”

Kunis reflecteerde op het begin van Kutchers cryptokoorts. Aanvankelijk was ze er sterk van overtuigd dat investeren in bitcoin een vreselijk idee was. Kutcher liet zich echter niet door haar ontmoedigen en ging door met zijn bitcoin investeringen. Kunis geeft in het interview toe dat haar ongelijk is bewezen.

Zeven jaar geleden, toen bitcoin nog maar een paar honderd dollar waard was, gaf Kutcher online waardevol advies. In antwoord op een vraag over de beste manier om wekelijks 25 dollar te investeren, stelde hij het volgende voor:

“Koop solide aandelen en investeer in bitcoin. Doe dit vier weken lang consequent en geef iemand in de vijfde week een biertje, wat bitcoin of wat aandelen cadeau. Ik geloof dat daden van liefdadigheid een rimpeleffect hebben. Geluk, vrijheid, vrede en financiële zekerheid zijn echt waardevol als je ze met anderen deelt.”

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img