zondag, juni 16, 2024

Aantal Bitcoin whales stijgt: voorbode van een flinke koersstijging?

Must Read

De recente stijging van de bitcoinprijs heeft een belangrijk niveau bereikt dat mogelijk kan worden doorbroken. Uit gegevens blijkt met name dat invloedrijke investeerders, bekend als walvissen, actief bitcoin kopen.Helaas is de bitcoinprijs momenteel niet in staat om te herstellen. Als je het bitcoin nieuws hebt gevolgd, is het je misschien opgevallen dat BTC voor een langere periode binnen een bandbreedte heeft gehandeld. Van 21 juni tot 24 juli schommelde de prijs tussen $29.500 en $31.500.

Op 24 juli daalde BTC echter onder de ondergrens van deze range. Hoewel de prijs in de daaropvolgende dagen wist op te veren naar de onderkant, hebben de stieren bitcoin nog niet terug kunnen brengen binnen deze range. Op dit moment is het primaire gebied van weerstand voor bitcoin de prijs waartegen het eerder werd afgewezen. Op dit moment is de waarde van BTC op Coinbase 29.240. Op Bitvavo, een Nederlandse cryptocurrency exchange, vertaalt dit zich naar een bitcoinprijs van 26.635 euro.

Bitcoin Whales slaan massaal Bitcoins in

Bitcoin whales die tussen de 1.000 en 10.000 BTC bezitten zijn zich aan het ophopen, zoals de tweet van analist CryptoCon aangeeft. Deze trend is veelzeggend, zeker gezien de stagnatie en spreiding die in 2019 werd ervaren. In tegenstelling tot die periode weerspiegelt de huidige stijging van het aantal walvissen de krachtige run van 2020-2021. Eerder hadden whales een aanzienlijke hoeveelheid bitcoins verkocht na de ineenstorting van FTX, maar nu is de situatie aan het veranderen. Het blijft onzeker of deze stijging van het aantal whales een voorbode is van een grote prijsstijging, maar het is opmerkelijk dat belangrijke investeerders momenteel bitcoin kopen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img